Tohle se u Jana Krause ještě nestalo! Legendární pan Odvárka po letech NEPŘIŠEL!

Pan Odvárka 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. dubna 2021 18:28 | Aktualizováno: 7. dubna 2021 22:16

V Show Jana Krause došlo k dosud nevídané události! V publiku poprvé po dlouhé době chyběl pan Odvárka! Nejznámější divák pořadu se totiž nakazil koronavirem, s moderátorem si ale popovídal alespoň na dálku!

Nejnovější díl Show Jana Krause byl poněkud neobvyklý. Po dlouhých letech totiž v publiku neseděl pan Odvárka, jehož přítomnost moderátor hned v úvodu pravidelně ověřuje, aby věděl, že může začít.

Pan Odvárka se totiž i s rodinou nakazil koronavirem. Neznamená to ale, že by o něj byli diváci úplně ochuzeni! Nemohl sice sedět v hledišti mezi ostatními, ale objevil se přímo na pódiu. Právě odtud mu totiž Jan Kraus zavolal, aby se jej poptal, jak se mu daří.

Nejznámější divák Krausova pořadu ve videohovoru prozradil, že už je mu docela dobře. „Už je to přijatelný,“ popsal. Přiznal ale, že mu bylo hůř. „Chvíli to bylo takový všelijaký,“ vysvětlil. Prý měl i mírnou teplotu.

„My jsme vám v podstatě zachránili život, že jo. My jsme vám to objevili,“ prozradil Kraus, jak se pan Odvárka o covidu vlastně dozvěděl. „V podstatě jo,“ přitakal nemocný muž. „My tady chráníme lidi, že je na začátku filtrujeme. Vy byste lítal po městě a kvůli vám by byl lockdown,“ smál se Kraus.

Pan Odvárka také ukázal svou malou dceru a prozradil, že jeho rodina má naštěstí mírný průběh nákazy. „Nakazil jsem všechny, který jsem mohl,“ posteskl si pan Odvárka.

Jana Krause samozřejmě zajímalo, jestli se už další týden uvidí osobně. „Příště nebo přespříště. Ale to už určitě,“ slíbil. „To jde o to, jestli tady budu já zase,“ smál se Kraus předtím, než se s panem Odvárkou rozloučil.

Témata: Jan Kraus