Hanychová kašle na pravidla? Vyhýbá se karanténě, upozorňují se lidé navzájem!

Agáta Hanychová s přítelem Adamem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2021 12:45

Uživatele sociálních sítí, kteří mají rádi lyžování, zaujalo, že Agáta Hanychová za ním vyrazila do Rakouska. Jenže lidé se navzájem upozorňují, že tu nejspíš něco nehraje. Kašle někdejší modelka na pravidla?

Jak jsme vás informovali, Agáta Hanychová si po rozchodu s truhlářem Adamem vyrazila do Rakouska. Mnozí fanoušci hned odsoudili její bezohledné chování v době epidemie, kdy většina lidí omezila cestování na minimum.

Nakonec se i na profilu moderátorky a někdejší modelky začalo řešit, zdali je vlastně u našich sousedů s ohledem na platná opatření legálně. Podle jedné z diskutujících, která to shrnula, jen těžko.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

„S negativním testem následuje karanténa 10 dní, možno ji zkrátit na 5 po absolvování dalšího testu s negativním výsledkem. A pokud nebydlíte v okrese u hranic, tak teoreticky k těm hranicím ani nedojedete,“ uvedla tato dáma.

Podle serveru austria.info v současnosti turistické cesty do Rakouska nejsou možné. Lanovky a lyžařská střediska sice v provozu jsou, ale platí, že lyžování je vzhledem k platným restrikcím možné pouze pro rezidenty a v rámci jednodenních výletů v rámci země.

Obrázek si tedy udělejte sami…

Témata: Agáta Hanychová