Michal David byl poněkud rozladěný: Už fanouškům odpustil?

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Přítomným zahrál například Michal David 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2021 14:20

Michal David byl poměrně nedávno pořádně rozladěný z jednání některých vlastních fanoušků, které chtěl on sám potěšit koncertem. Teď to ale vypadá, že jim veškeré výhrady definitivně odpustil.

Když Michal David před časem oznámil cenu lístků na svůj online koncert, byl poté „velice zaskočen a nemile překvapen“ některými reakcemi fanoušků. Ti opravdu věrní ale nakonec v publiku nechyběli.

Koncert už je totiž minulostí, odehrál se o uplynulém víkendu. A slavný hitmaker měl pro své příznivce zase jen slova chvály. „Moc Vám všem děkuji za vaše krásné reakce. I když bylo divadlo prázdné, cítil jsem, že tam ‚jste se mnou‘,“ vzkázal na instagramu.

„Vaše fotky a videa, které mi posíláte na všechny sociální sítě - neberou konce a já jsem šťastný, že jsme mohli aspoň na malou chvíli zapomenout na všechny starosti a užít si to se vším všudy,“ konstatoval slavný hudebník.

Davida pak obzvlášť potěšilo, že si koncert zapnula klidně celá rodina. „Vaše domovy a obýváky se na hodinu a půl proměnily v taneční parket, a co jsem viděl, tak tančily všechny věkové generace,“ podotkl na závěr.

Témata: Michal David