Sexy Markéta Hrubešová zoufalá kvůli covidu: Tohle se nedá zastavit ani zakázat!

Markéta Hrubešová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. dubna 2021 13:30

Krásná Markéta Hrubešová (49) jako by nestárla. I na ni ovšem dopadají opatření související s koronavirem. Byla totiž zvyklá se pravidelně setkávat s lidmi na akcích a autogramiádách. I proto doufá, že se situace už brzy změní!

„Jaro je už za dveřmi! Nedá se zastavit ani zakázat...“ posteskla si na sociálních sítích Hrubešová, která už za rok oslaví kulaté padesáté narozeniny. Teď se víc než hraní věnuje moderování akcí a hlavně gastronomii. Na kontě má hned několik kuchařek.

S jarem podle ní přichází také naděje. „Na lepší příští. Na to, že se snad už konečně alespoň trochu navrátíme do normálu. Že se někdy někde potkáme a že si budeme povídat. Ne psát, ne čučet do obrazovky nebo oka kamery v telefonu. Pěkně z očí do očí,“ píše na svém instagramu.

Osobní kontakt podle ní prostě nemůže nic a nikdy nahradit. „A až se budeme držet za ruce a třeba i objímat, tak už bude dobře. Úplně nejlíp! Jsme snad už blízko, tak si držme palce. Opatrujte se!!!“ vzkazuje Hrubešová všem fanouškům.

Ani ona není nadšená z toho, jak se situace vyvíjí. I když má spoustu jiných aktivit, natáčení považuje za svou celoživotní lásku. „Je to sice práce, ale miluju ji. Pokaždé si to uvědomím, když mám nějakou pauzu. Chtěnou nebo zkrátka jen vynucenou okolnostmi. Pokaždé cítím tu velkou radost, když jsem na pláče a začíná magie. Kamera, klapka, akce...a už to frčí,“ popisuje herečka.

Dobře si uvědomuje, že to není samozřejmé. „Také pociťuji vděčnost osudu, že můžu. Tak jednoduché to je. Že můžu pracovat... Ona totiž práce, která vás baví není samozřejmostí. Vím to už mnoho let, ale ještě o něco víc si to uvědomuji právě teď,“ dodává Hrubešová.

Témata: Markéta Hrubešová