Rodina Tomáše Kluse truchlí: Potoky slz kvůli ztrátě milovaných "holek"!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. března 2021 21:31

Zpěvák Tomáš Klus truchlí! Přišel totiž o svá milovaná zvířata, která s láskou opečovával. Jeho rodina doplatila na řádění lišky, která u nich napáchala pořádnou paseku!

Rodina Tomáše Kluse smutní. U nich na zahradě totiž útočila liška, která se vyřádila na slepicích a kohoutovi. Podle zpěváka zřejmě chtěla nakrmit své mladé. „Jedna liška. Co s jarem pro děti masakruje doslova hlava nehlava,“ popsal, co se stalo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený spolu@tomasklus.cz (@tomas_klus)

Drůbež a obří kurník dostal Tomáš od své ženy Tamary k narozeninám. Zpěvák se dokonce angažoval v kampani, která poukazovala na špatné zacházení se slepicemi. Ty jsou často kvůli vejcím drženy celý život v maličkých klecích namačkány jedna na druhou. Písničkář se dokonce nechal sám do klece zavřít – a to přímo před Poslaneckou sněmovnou.

Je tedy jasné, že slepice byly téměř členy Klusovic rodinky. „Tohle nebylo hezké ráno. Holky moje milované a nejhodnější pane kohoute, nikdy na vás nezapomenu,“ vzkazuje Tomáš, který měl všechny slepice i kohouta pojmenované.

„Sbohem, naše lásky,“ dodala Tamara Klusová v instastories s tím, že ztrátu zvířat oplakala celá rodina. „Jediný, kdo neronil potoky slz, je Jenu. Která se zastala lišky...“ práskla na svou dceru Jenovéfu.

Spolu s Klusovými nad osudem slepic truchlí i jejich přátelé. „Neee, ty bláho,“ zděsila se zpěvačka Ewa Farna. „To je mi moc líto, Tomi. Tenhle slepičí úděl je krutý,“ posteskla si Iva Pazderková. „Ty brďo! Drsná příroda,“ přidala se Kristýna Leichtová.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová