Eva Burešová prosí o pomoc: Záleží jí na osudu lidí kolem Slunečné!

Eva Burešová a Marek Lambora 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. března 2021 15:35

Eva Burešová dala v těchto dnech jasně najevo, jak jí záleží na osudu lidí kolem Slunečné. Konkrétně pak na těch, co se starají o zvířata, která se objevují v seriálu. Obrátila se proto na své fanoušky.

Evu Burešovou proslavil oblíbený televizní seriál Slunečná, který se odehrává v prostředí, kde není nouze o zvířata. Právě kvůli nim se prostřednictvím instagramového profilu obrátila na diváky s prosbou o pomoc.

„Mám tu pro vás zprávu, která je opravdu důležitá. Všichni milujeme naše Slunečná zvířátka, všichni se vždy těšíme, až se nějaká v tom našem seriálu objeví. Týna i Janek jsou vymyšlené postavy, ta naše zvířátka však ne. Jsou to opravdoví tvorové a Ti teď potřebují naši pomoc,“ uvedla na sociální síti.

Statek u Merlina, který je domovem těchto zvířat, si v současnosti také prochází jistou krizí. „Doba je taková, jaká je, a tento statek teď potřebuje naši pomoc,“ konstatovala herečka a zpěvačka s tím, že se určitě najde dostatek dobrých dušiček.

„Pojďte společně se mnou pozvat zvířátka na dobrou večeři nebo si rovnou některá adoptujte jako třeba já a pomozte tak se mnou tuhle těžkou dobu Statku u Merlina přežít. Ať jsou naše zvířátka dál šťastná,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová seriál Slunečná