Přijde ti to normální? Týnuš Třešničková poslala vzkaz naštvaným fanouškům!

Třešničková, Týnuš 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. března 2021 18:40

Řadě lidí se nelíbí, že zatímco většina Čechů sedí doma kvůli covidu-19, najdou se na druhou stranu i tací, kteří i v této době odjíždí na dovolenou. Tvrdě to teď schytala i youtuberka Týnuš Třešničková!

Influencerka Kristýna Třešňáková, alias Týnuš Třešničková, se vydala i se svou sestrou Martinou do egyptského letoviska Hurghada. Pochlubila se snímky krásné pláže, bazénu, průzračně čistého moře i míchaných drinků, který si dopřála na lehátku.

„Tak my můžem jen do 15 km a tady krasavice může víc jak my, koukám...“ rýpnula si jedna z followerek pod fotkou Týnuš stojící mezi palmami. „Přijde ti to normální, jezdit někam do zahraničí, když je taková covid situace. Jako vždycky, když na Instagramu vidím někoho, kdo je v zahraničí, tak si řeknu, že to je člověk bez mozku, co neuvažuje, jaká je situace. A díky těmto lidem se toho covidu nikdy nezbavíme,“ zlobí se další. 

Většina fanoušků, a hlavně fanynek, ale spíše dala najevo, že jí závidí dovolenou ve slunném rezortu. Přesto měla dívka, kterou „proslavila“ především její ohnivá nehoda v Turecku, potřebu připomenout, že žádný zákaz neporušila.

„Abych předešla stále opakujícím se dotazům. Ano, pro vycestování je potřeba předložit negativní test, to samé při návratu do CZ. Doma jste v karanténě a nejdříve 5. den si můžete udělat test a pokud je negativní, karanténu můžete ukončit, cestování není zakázané,“ připomíná v instastories youtuberka.

Je také přesvědčena, že existuje větší riziko nákazy v obchodě, zaměstnání nebo MHD než v areálu, kde jsou všichni hosté testováni jako negativní. „Jelikož nastoupíme po návratu do karantény, neohrozíme tak nikoho dalšího. Tenhle čas vám už nikdo nevrátí a nemoc se taky jen tak najednou nevytratí. Tak žijte podle svého uvážení a respektujte rozhodnutí ostatních,“ žádá Týnuš.

Témata: Týnuš Třešničková