Souboj Vémola vs Ďatelinka jasně ovládl Terminátor!

Karlos Vémola ovládl Oktagon 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

28. března 2021 9:39 | Aktualizováno: 28. března 2021 21:37

Karlos Vémola bez problémů porazil v hlavním zápase akce Oktagon 22 v Brně Slováka Milana Ďatelinku. Duel, před kterým nesplnil váhový limit a přišel kvůli tomu o mistrovský pás organizace ve střední váze, ukončil Vémola již v prvním kole.

Soupeře přinutil, aby se vzdal. Nejlepší Češka v MMA Lucie Pudilová porazila jednoznačně na body Maiju Suotamaovou z Finska.

 "Všichni, co mě znáte, víte, že jsem profík nebo se snažím. Třicet let shazuji do váhy a nikdy se mi to nestalo. Všichni, co mě kritizujete, sáhněte si do svědomí. Osmdesát procent lidí v České republice má problémy s váhou. Omluvit bych se tak chtěl jen Ďatlovi," řekl Vémola, kterému chybělo ke splnění váhového limitu 0,6 kg.

Protože Ďatelinka s duelem přesto souhlasil, zápas se uskutečnil a favorizovaný Vémola jej ukončil za 2:12 minuty. "Vzali jste mi pás, ale platí, že v Oktagonu je pořád jen jeden král," uvedl pětatřicetiletý bojovník, jenž hned nabídl slovenskému soupeři odvetu. K té ale podle vyjádření promotérů organizace prakticky jistě nedojde.

Témata: Karlos Vémola Milan Ďatelinka