Bohuš Matuš se dme pýchou: Dcera Natálka jako by mu z oka vypadla!

Lucie a malá Natálka 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2021 13:29

Zpěvák Bohuš Matuš (47) září štěstím. Jeho malá dcerka už má tři měsíce a podle fanoušků je mu navíc hodně podobná. Sluší to i mamince Lucii (17), kterou, jak se zdá, mateřství trošku změnilo!

Na společném profilu Bohuše Matuše a jeho Lucinky se objevila fotka usmívající se maminky a tříměsíční Natálky. Mateřství mladé mamince jen prospívá. To si alespoň myslí fanoušci, kteří nešetří chválou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bohuš & Lucie & Natálie ❤️ (@bohusmatuslucie)

Naměkko je ale především spokojený tatínek. „Jak já ji miluju!“ pochvaluje si Bohuš Matuš, který už plánuje svatbu. Konat by se měla v den 18. narozenin jeho přítelkyně.

Podle některých příznivců se Lucie po porodu změnila – a to především vzhledově. „Mám větší vrásky,“ odpovídá s úsměvem mladá maminka. A zatímco někteří se domnívají, že Natálka je velice podobná mamince, většina má za to, že holčička je naprostá kopie Matuše.

„Sluší vám to. Malá je celý táta,“ rozplývá se na facebooku fanynka Ludmila. „Malá je podobná tatínkovi,“ přidala se paní Miloslava. „Krásné berušky a Natálka celý táta,“ souhlasí Majka. „Moc Vám je Bohuši přeji, ochraňujte je jako poklad a Natálka je Vaše kopie,“ radí zpěvákovi paní Marie.

Témata: Bohuš Matuš