Dominika Gottová: Pustili ji z léčebny! Jak na tom je?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2021 11:44

Dominika Gottová se nedávno po zhruba roce stráveném v Česku vrátila do Finska, kde dříve žila dlouhá léta. Úvod jejího pobytu na severu Evropy ale přinesl další zajímavý zvrat. Co k němu dcera slavného zpěváka řekla?

Dominika Gottová totiž ve Finsku skončila v léčebně, ale nyní už se opět nachází v příjemnějším prostředí. „Byla jsem propuštěna domů,“ prozradila webu super.cz s tím, že léčba pokračuje ambulantně. „Chodí mi domů kontroly, a když zjistí, že léčbu nedodržuji, tak mi ji okamžitě ukončí,“ konstatovala.

Zároveň přiznala, že o nástupu na léčbu uvažovala už v Praze, kde se prý kvůli neustálému stresu a špatnému spánku obnovila její závislost na prášcích na spaní. Právě té se nyní snaží zbavit.

To ale není všechno. „K tomu se pokusím zbavit i závislosti na alkoholu,“ uvedla nejstarší dcera nejslavnějšího českého zpěváka, kterého její problémy v minulosti hodně trápily.

„Ale ty léky jsou teď podstatnější, zničila jsem si tou závislostí tělo a bylo to už nebezpečné,“ dodala Gottová, která působí odhodlaně. Z Česka jí můžeme popřát jen hodně štěstí.

Témata: Dominika Gottová