Hana Hegerová (†89): Kdo věděl, že je to s ní zlé? Havlová promluvila!

Hana Hegerová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2021 12:22

Hanu Hegerovou trápily v posledních letech zdravotní potíže, do nemocnice, kde naposledy vydechla, ji nakonec přivedl úraz. O hospitalizaci zpěvačky věděla i Dagmar Havlová. Co prozradila?

Česko v úterý rozesmutnila zpráva o odchodu naší nejslavnější šansoniérky Hany Hegerové (†89), která strávila poslední týdny života na nemocničním lůžku. Dagmar Havlová, která ji oslovila jejím pravým jménem, o tom byla informována.

„Vážená a úchvatná Carmen, věděla jsem, že ležíš Na Homolce. Nemohla jsem Tě navštívit. Vypůjčovala jsem si aspoň drze Tvé zpívající básně pod svá stories, kdykoliv jsem měla potřebu souznít s nimi. A to bylo vždycky hodně často,“ napsala na instagramu.

„Děkuji za Tvou vnitřní krásu, eleganci a šarm Ženy! Za Tvé úžasné herectví, které se promítalo i do Tvých šansonů. Všechny znám nazpaměť! Tvé desky mám schované. Všechny vzpomínky také,“ svěřila se bývalá první dáma a skvělá herečka.

Havlová podle svých slov koncerty Hegerové hodně prožívala. „Bude nám všem chybět Tvá energie, temperament, zranitelnost, něžnost, vášnivost, preciznost, profesionalita, humor i moudrost. Smutný čas. Sbohem, obdařená!“ dodala.

Témata: Hana Hegerová Dagmar Havlová