Jágrova ex Kopřivová oslavila třicítku v Dubaji: Můj život není dokonalý, přiznala!

Veronika Kopřivová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2021 21:31

Modelka Veronika Kopřivová oslavila kulatiny. I když by to do ní mnozí ani neřekli, krásné modelce a expřítelkyni Jaromíra Jágra je už 30 let! Navíc se jí brzy narodí první potomek. A tak přišel čas na bilancování jejího dosavadního života!

„Přes noc třicítkou,“ směje se na instagramu Veronika Kopřivová. Naráží tak na fakt, že právě oslavila jubileum. „Děkuji všem za krásný přáníčka. To bude štěstí, zdraví a lásky,“ ocenila těhotná modelka přání od kolegů i fanoušků.

A i když se většina žen snaží svůj věk utajit, ona s tímto číslem problém nemá. „Já se na třicítku těšila celý život, ani nevím proč. Možná jsem někde uvnitř cítila, že dosáhnu tak nějak všeho, co jsem do třiceti chtěla. Jsem velmi vděčná a šťastná za život, jaký mám,“ pochvaluje si krásná blondýnka.

Její narozeniny ji zároveň donutily zhodnotit svůj dosavadní život. „Ne vždy se daří, můj život není dokonalý, ale o tom to je, protože vždy to má nějaký důvod, který nás posouvá dál. Musím říct, že se moc těším na další roky mého života, protože teprve teď to všechno bude dávat ten opravdový smysl,“ raduje se Kopřivová, která svůj velký den oslavila v Dubaji.

Pobyt v exotickém ráji si pořádně užívá. „To je pohoda, když je pohoda. Chození po restauracích si člověk užívá víc než kdy dřív. Takže tady toho servisu pěkně využíváme. Snídaně, obědy a večeře vždy na jiném místě. Naštěstí můj seznam restaurací a různých bister je ještě dlouhý. Najedená žena = šťastná žena,“ pochvaluje si Veronika.

Jak sama přiznala, cestování v době covidu a navíc v těhotenství příliš neřeší. „Život jde dál, člověk by měl normálně žít. Samozřejmě s určitou ohleduplností a dodržováním hygienických opatření/restrikcí,“ myslí si Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová