Vandalům se zachtělo i ozdob z hrobu Pilarové (†80): Useknout ruku, zuří vdovec!

Místo posledního odpočinku Evy Pilarové.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2021 14:54

Těžko říct, kde se to v lidech bere, ale je to realita. Hroby slavných zpěváků Karla Gotta a Evy Pilarové se v uplynulých dnech staly terčem vandalů. Vdovec po legendární zpěvačce se k tomu upřímně vyjádřil.

Jak vás stars24.cz již informoval, hrob Karla Gotta (†80) se stal terčem vandalů, kteří z něj odcizili některé předměty včetně sošky slavíka. Není přitom žádným tajemstvím, že jen kousek od něj je na hřbitově na Malvazinkách pohřbena jeho neméně slavná kolegyně Eva Pilarová (†80).

Také místo jejího posledního odpočinku nebylo ušetřeno, údajně z něj zmizela figurka anděla s kočkou v náručí a soška kočky. Vdovec je pochopitelně značně rozladěn, pro server super.cz uvedl, že jde o ohavný čin, který by měl být náležitě potrestán.

„Eva kdysi koupila na tatínkův hrob v Brně krásnou kytku a druhý den tam nebyla, někdo ji ukradl. Sama říkala, že by takového zmetka měli chytnout a useknout mu bez milosti ruku. A hotovo,“ svěřil se Jan Kolomazník.

Podle něj by pomohlo, kdyby byl u obou hrobů instalován kamerový systém. Policie se mezitím snaží vypátrat pachatele, krádež totiž nahlásila hřbitovní správa.

Témata: Karel Gott Eva Pilarová Ladislav Kerndl