Bagárová se zastala kojících maminek: Odhalené zadky nikomu nevadí, diví se!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2021 12:20

Téma kojení se opět řeší na sociálních sítích, což neuniklo ani řadě slavných maminek, které poskytly svůj pohled na věc. Ten se většinou shoduje. Jak se vyjádřila zpěvačka Monika Bagárová?

Před lety už proběhla jedna debata o kojení na veřejnosti, do které se zapojovaly i slavné maminka. Teď ji jedna z nich, modelka Jitka Nováčková, zveřejněním fotky, kde je při této činnosti zachycena, sama opět rozpoutala.

Do diskuze se zapojila třeba moderátorka Zorka Hejdová, která se maminkou co nevidět stane. Na svém instagramovém profilu k tématu ztratila pár slov také Monika Bagárová, jejíž dceři bude brzy rok.

Sympatická zpěvačka nechápe, co se kolem toho zase strhlo. „Proč se někteří lidé pohoršují nad fotkou při kojení, ať už doma nebo na veřejnosti? A odhalené zadky a prsa vidět každý den, jen co ráno otevřeme instagram, je Ok? To nikomu nevadí?“ podivila se.

„Kojení vnímám jako krásné propojení mě a moji Ruminky. Nestydím se za to a při zachování decentnosti to určitě jde i na veřejnosti. Jen můj názor, který jsem s vámi chtěla sdílet,“ napsala zcela jasně.

Témata: Monika Bagárová Jitka Nováčková Zorka Kepková-Hejdová