Alice Bendová si od plic ulevila: Nejsem rasista, ale… Idioti, dobytek, prasata!

Alice Bendová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2021 11:35 | Aktualizováno: 25. března 2021 22:02

Alice Bendová tráví část roku v zahraničí a právě dění v jedné zemi, kterou všichni odjakživa s obdivem sledují, rázně okomentovala na sociální síti. Herečka prý nebude mlčet a bude nazývat věci pravými jmény. Použila přitom poměrně ostrá slova.

Alici Bendovou pořádně naštvaly televizní záběry z Miami, kde probíhá tzv. Spring Break, tedy jarní prázdniny, kdy na Floridu tradičně míří především mladí lidé. Sama tam prý před lety zavítala a „byla to nádhera, mírumilovné místo“. O nynějším dění už si to nemyslí.

„Teď se kvůli těmto covidiotům (tak je nazývají americká média) celá akce uzavřela. Věřte, nejsem rasista a nikdy nebudu, ale toto je dobytčinec a chování těchto lidí nemá nic společného se svobodou, slušností a láskou k ostatním,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official)

„Miluju lidi obecně, pokud ostatním nechávají prostor k životu, nekradou, nelžou a chovají se v souladu s morálkou a pravidly. No, udělejte si obrázek sami!“ konstatovala herečka a připomněla, že USA opustila Zuzana Belohorcová, která žila právě na Floridě.

Lidé by si podle Bendové měli přečíst zahraniční média a udělat si vlastní názor. „A nebudete odsuzovat ty, kteří toto odsuzují, ať to nazývají jakkoliv! Je poměrně těžké to pojmenovat, aby se člověk náhodou někoho nedotkl a hlavně aby nedejbože nepošlapal práva někoho, kdo se chová jako prase!“ podotkla.

Za informace jí pak pod příspěvkem poděkovala třeba Eva Holubová. „Evičko, já děkuji za Tvůj příspěvek. Nebudeme mlčet a budeme nazývat věci pravými jmény. A musíme chránit naši vlast ve všech směrech!“ dodala Bendová.

Témata: Alice Bendová