Anička Slováčková: Potřebuje změnu, ale v cestě jí stojí vládní restrikce!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2021 14:05

Dnes je to rok, co v Česku první člověk podlehl koronavirové nákaze, kvůli které jsou v zemi stále platná přísná opatření proti šíření viru. Psychicky vyčerpávající je to pro většinu lidí, a to včetně celebrit.

Snad každý z nás už je otrávený z toho, že musí trávit většinu času doma a nemůže si jít zasportovat s kamarády či sednout do hospůdky na pivo. Na lidech se to pochopitelně podepisuje.

Výjimkou není ani Anička Slováčková. „Mám poslední dobou takovou divnou náladu jako ‚mouchy snězte si mě‘,“ přiznala se fanouškům. „Skoro do všeho se musím tak nějak zvláštně nutit a chybí mi nějaký hnací motor,“ konstatovala na instagramu.

Cestu ven se z toho pokusila najít tak, že se dala na tvořivou práci, konkrétně prý kreslí na květináče nebo stříhá vide, prostě vymýšlí různé věci. Sama ale připouští, že by měla dělat něco jiného.

„Jen s tím psaním songů jsem teď nějak vyhořelá. Potřebuju jet na chalupu, zapadnout na celej den do lesů a vyčistit si hlavu,“ dodala Slováčková. To ovšem není možné, lidé se mají zdržovat jen ve svém okrese.

Témata: Anna Slováčková