Marta Jandová se pochlubila: Nechala jsem si udělat nový nos!

Marta Jandová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2021 12:25 | Aktualizováno: 26. března 2021 21:55

Zpěvačka Marta Jandová (46) se pochlubila novinkou! Nechala si totiž udělat nový nos. Fanoušci se ale nemusí bát, změna jejího vzhledu je totiž jen dočasná!

„Nechala jsem si udělat nový nos...“ pochlubila se Marta Jandová na instagramu. Dokonce se pochlubila i fotkou svého nového frňáku. Fanoušci zpěvačky se ale nemusí bát, tahle krása Martě nezůstane! Nos si totiž pořídila jen dočasně!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marta Jandová - Zpěvačka (@marta.jandova)

Jednalo se totiž o součást jejího kostýmu, ve kterém vystupovala v prvním díle nejnovější řady Tvoje tvář má známý hlas, která nese podtitul Šampioni. Na jeviště se totiž vrátili ti nejlepší z uplynulých ročníků. Marta Jandová se tak divákům představila jako Jiří Schelinger s písní Holubí dům.

„A ještě musím říct, že jsem se dobře rozhodla. Nejdřív jsem se toho bála, ale pak mi bylo dovoleno se aspoň jednou týdně setkat s pár kamarádama. Jsme všichni docela nervózní, protože jsme rok nevystupovali,“ posteskla si Jandová, které vystupování před publikem opravdu chybí.

Doba koronavirová na ni dopadla stejně těžce jako na statisíce Čechů. Ani ona teď nemůže naplno vykonávat svou profesi, kterou miluje. „Je to krásný, zase zpívat, i když jen na chviličku. Než se člověk zase vrátí do tepláků a hned domů. Snad se nám to podaří vás alespoň trošku pobavit. O to nám hlavně šlo,“ dodává Jandová.

Témata: Marta Jandová Marta Jandová Tvoje tvář má známý hlas