Další slavný Čech podstoupil očkování: Rodina se těší na návrat do normálu!

Vladimír Mišík podstoupil první dávku očkování proti koronaviru.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2021 20:52

Očkování pomalu postupuje také v Česku, kde už přišla řada na lidi starší 70 let. Do této věkové skupiny spadají i mnohé slavné osobnosti. Jednomu známému hudebníkovi už byla podána první dávka vakcíny.

Vladimír Mišík se lidem po letech výrazně připomněl loni, kdy doslova ovládl předávání hudebních Cen Anděl za předcházející rok, když získal celkem šest sošek. Pochopitelně i jeho musí trápit nynější epidemická situace.

Nemůže totiž koncertovat, protože to znemožňují vládní opatření. Díky očkování už ale začíná svítat na lepší časy. Jak prozradil jeho syn Adam, který se také věnuje muzice, tatínek už podstoupil očkování první dávkou.

„Jsem rád, že táta dostal svoji první dávku vakcíny proti tomuhle svinstvu a můžeme se pomalu vracet do normálu,“ uvedl na instagramovém profilu, kde zveřejnil také fotografii z aplikace vakcíny.

„Celý rok jsem za tátou v podstatě chodil jen v respirátoru, rodinné večeře a všechny setkání jsme museli kvůli strachu omezit. Čas běží a momenty s rodinou jsou to nejdůležitější,“ dodal Mišík.

Témata: Vladimír Mišík Adam Mišík