Kauza Tomáše Řepky a Vlaďky Erbová rozčiluje lidi! Své k tomu řekla i herečka Nikol Štíbrová

Nikol Štíbrová 17

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 9:55

Nikol Štíbrové je známá svým humorem a několikrát si také dělala srandu z kauzy mezi bývalými partnery Tomášem Řepkou a Vlaďkou Erbovou. Když se však doslechla, jaké požadavky má bývalý fotbalista na výši alimentů pro svého syna Marcuse, rozčílilo to Nikol do nepříčetnosti.

Nikol Štíbrová je známá herečka a nyní pracuje na komediálních videích 3v1. Několikrát si dělala srandu, jak Tomáše Řepky, tak i Vlaďky Erbové. V okamžiku, kdy se však dozvěděla o výši výživného, kterou chce platit bývalý fotbalista, smích ji přešel. A rozhodla se celou kauzu komentovat na své sociální síti.

„Hele, jak jsem se vynervila. Normálně mi vyskákaly červené fleky. Musim přestat sledovat kauzu Řepka, Kristelová versus Vlaďka Erbová. Protože z toho mám akorát nervy,“ napsala na své sociální síti.

Nikol má pocit, že si žije Tomáš Řepka na vysoké noze, tudíž nevidí důvod, proč by měl platit výživné jen pár korun. „Člověk, který si podle Instagramu cpe držku čtyřikrát denně sushi a vykouří dva kartony cigaret za tejden, tak se rozhodl, že bude na svého syna platit dva tisíce měsíčně. Navíc člověk, který zaplatil 1500 za sexinzerát, který poškodil matku jeho dítěte. Jako dva tisíce měsíčně na svoje dítě?!" Nechápala herečka.

„Mně je do toho samozřejmě úplně prdlajs, já jenom říkám, že to nemůžu sledovat, protože je to pro mě něco nepředstavitelného. Je mi z toho úplně jako na ho**o! Jako mámě. Jsem z toho úplně běsná. Někteří lidi, místo toho, aby exhibovali na Instagramu, by se měli zahrabat hluboko do země," uvedla rozčílená Nikol, která je sama maminkou a ví přesně kolik je toho člověk schopen zaplatit ze dvou tisíc.

Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová měli před pár dny první stání nového soudního jednání. To má rozhodnout o nové částce výživného, které má  bývalý fotbalista platit na svého syna. V minulosti už jednou soud rozhodl o částce patnáct tisíc korun, tu ale Tomáš odmítá platit.

Soud také rozhodne o častějších návštěvách otce se synem. Vlaďka Erbová tvrdí, že mu pro styk dává dostatek prostoru, ale Tomáš celou situaci vidí jinak. Tento soud, ale nebude posledním. Čeká je ještě soudní jednání ve věci erotických inzerátů Erbové, které měl údajně objednat a zaplatit právě její bývalý manžel.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová) Tomáš Řepka Vlaďka Erbová