Nemocný František Nedvěd: Usmíří se po letech s bratrem Honzou?

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2021 14:55

Bratři Nedvědové dlouhá léta tvořili slavnou hudební dvojici, nakonec se ale jejich cesty rozdělily. Nyní to však vypadá na možné usmíření sourozenců, a to v době, kdy se jeden z nich potýká s vážnými zdravotními problémy.

Uplynuly již tři měsíce od chvíle, co František Nedvěd přiznal, že podstupuje chemoterapie, protože mu lékaři byla diagnostikována rakovina. Poslední informace z únoru hovořily o tom, že přešel na šetrnější léčbu radioterapií.

Velkou oporou v těchto těžkých chvílích je slavnému hudebníkovi především rodina, i když některé vztahy nejsou ideální. S bratrem Honzou sice dlouhá léta tvořili úspěšnou dvojici, nakonec se ale nerozešli v dobrém.

Jak si ale všimla i slovenská média, např. server cas.sk, nyní to nejspíš i kvůli zdravotním patáliím Františka vypadá na usmíření. „Musím se pochlubit, že mi včera napsal i můj bratr,“ nechal se slyšet zdravotně indisponovaný písničkář.

František Nedvěd dokonce věří, že dojde i na osobní shledání. „Doufejme, že se všechno v dobré obrátí a že se brzy uvidíme. Velmi se těším,“ dodal.

Témata: František Nedvěd