Pavel Novotný: Střídmá oslava kulatin? Schillerová, Kalousek,…

Pavel Novotný 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2021 11:46

Vzhledem k platným opatřením si musel Pavel Novotný nechat zajít chuť na velkolepou oslavu kulatin, přesto toho měl spoustu na srdci. Především se to týkalo dvou ministrů financí, jednoho bývalého a také úřadující šéfky resortu.

Pavel Novotný ve čtvrtek oslavil 40. narozeniny a na sociální síti se zmínil, že mu bylo připomenuto, s kým je má. „Je to tak, smáli jsme tomu kdysi pravidelně u Soukupa,“ prozradil.

Od chvíle, co se dal na politiku, i když jen komunální, je tato oslavenkyně vlastně jeho kolegyní. „Rozdíl mezi Alenou Schillerovou a mnou je v botách. V tomhle jsem šel dnes do práce. Ta nemá o terénu ani páru. A nikdo ji nikam nezvolil,“ konstatoval.

Udělal mi radost, tak to prostě je. Mimochodem, přišlo mi z "velké" politiky veliké množství přání od přátel a kamarádů z ní, ale taky od .. "známých". Člověka to těší. A snaží se nemyslet na to, že jen v té jeho - a ona pořád jeho je - na něj zapomněli:-) https://t.co/AGRcSZ0MQu

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) March 18, 2021

Daleko více jej potěšil jeden z předchůdců Schillerové na ministerstvu financí, někdejší ministr a poslanec Miroslav Kalousek. Ten mu na twitteru popřál všechno nejlepší, hodně úspěchů a radosti ze života.

„Udělal mi radost, tak to prostě je. Mimochodem, přišlo mi z ‚velké‘ politiky veliké množství přání od přátel a kamarádů, ale taky od ‚známých‘. Člověka to těší. A snaží se nemyslet na to, že jen v té jeho - a ona pořád jeho je - na něj zapomněli,“ svěřil se Novotný.

Témata: Pavel Novotný Miroslav Kalousek Alena Schillerová