Těhotná Martina Pártlová: Promluvila o strachu o miminko!

Martina Pártlová se těší na miminko. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2021 9:15

Těhotenství může být dost stresující, což už nějaký čas na vlastní kůži poznává také Martina Pártlová. Fanouškům totiž na sociální síti popsala, jak se neustále ujišťuje, že je s miminkem všechno v naprostém pořádku.

Těhotná Martina Pártlová se na prvního potomka - holčičku, jak nedávno prozradila - poměrně načekala, a tak není divu, že si dělá obavy. Fanouškům to přiznala na instagramovém profilu.

„Tak jo, dělám machry, ale jsem z ní pos*aná už teď,“ svěřila se na sociální síti s tím, že se často obrací na partnera. „Furt na ní mluvím, s každým šolíchem křičím na kluka, že se pohla. Samozřejmě, jak si sáhne, je ticho po pěšině,“ popsala.

„Když se nějakou dobu nehejbe, začnu panikařit, protože se mi to zdá jako věčnost a začnu provozovat břišní tance, abych ji vzbudila, neustále si pouštím video z ultrazvuku a usmívám se jak idiot,“ prozradila zpěvačka.

S blížícím se porodem má ale pochopitelně jen jedno přání. „Nevím, po kom ta holka bude, ale hlavně ať je zdravá jako řípa,“ dodala Pártlová.

Témata: Martina Pártlová