Karel Šíp hlásí návrat: Náhrada za Všechnopárty se slavnými umělci?!

Karel Zima (herec) ve Všechnopárty Karla Šípa 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2021 15:25

Televizní zábavě, u které je potřeba odezva diváků, současná doba nepřeje. Karel Šíp od začátku koronavirové epidemie moc nových epizod Všechnopárty nenatočil. Teď ale přišel s náhradním plánem.

Zatímco Všechnopárty momentálně jede z archivu, její moderátor nezahálí a připravuje nový pořad, jehož první vydání má Česká televize odvysílat ještě tento měsíc. Informuje o tom server mediaguru.cz.

Konkrétně půjde o Minišou Karla Šípa, který diváky rovnou upozorňuje, že nepůjde o náhradu Všechnopárty. Populární moderátor tedy vysvětlil, co jej přivedlo k myšlence na nový pořad.

„Neustálé čekání na zmírnění vládních opatření, které se však nedostavuje, mě přivedlo k úvaze – když takřka nic nelze, lze vůbec něco? A toto je výsledek: v prázdném divadle, bez diváků, lze vést rozhovor s jedním hostem ze vzdálenosti předepsaných dvou metrů, čili do těchto parametrů se pokud možno vejít,“ uvedl dle zmíněného webu.

ČT zařadí Minišou do programu poprvé v sobotu 27. března, hostem bude Jiří Suchý. O týden později bude následovat epizoda se Zdeňkem Svěrákem. V květnu pak bude u příležitosti kulatých 90. narozenin Jiřiny Bohdalové odvysílán právě díl s legendární herečkou.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty Česká televize