Tereza Kerndlová: Trable s vysněným domem ve Španělsku!

Tereza Kerndlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2021 16:59

Tereza Kerndlová v posledních letech tráví hodně času ve Španělsku, kde si nedávno s manželem pořídili dům. Rozhodně ale nestačilo jen složit peníze na stůl, naopak to celé provázely velké trable.

Tereza Kerndlová se k celému procesu s nákupem nemovitosti vrací v aktuálních instagramových příspěvcích. „Říkala jsem si, že by to chtělo vrátit se trošku na začátek a hodit vám sem pár postů z doby před měsícem, kdy jsme dům v Esteponě kupovali,“ uvedla.

„Když jsme byli dům obhlídnout v listopadu minulého roku, byla to láska na první pohled,“ svěřila se. To ale ještě netušila, co je všechno čeká. „Pak to začalo. Uvědomíte si, že to sami nedáte,“ konstatovala.

„Cizí země, přece jen jazyková bariéra - i přesto, že se člověk ‚celkem domluví‘. Ale hlavně strach, nedůvěra a neznalost místního práva, systému a fungování všeho, na co si jen vzpomenete,“ vysvětlila zpěvačka.

Nakonec tedy byli nuceni vyhledat pomoc realitní kanceláře, která se vším pomohla. „Vím jistě, že byly chvíle, kdy by to člověk bez jejich pomoci vůbec nedal. Zkrátka moc velký nervy a trable, který se nám několikrát zdály nemožné vyřešit,“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová