Eva Burešová ze Slunečné se změnila k nepoznání: Opravdu je to ona?

Eva Burešová (herečka) 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. března 2021 19:19

Herečka Eva Burešová změnila svou vizáž. Z krásné tmavovlásky je najednou sexy rusovláska! Někteří její fanoušci ale z nové podoby nejsou příliš nadšeni!

Herečka Eva Burešová se proslavila díky seriálu Modrý kód, diváky ale zaujala i svými pěveckými výkony v show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci si ji ale zamilovali především jako Týnu ze Slunečné. Talentovanou herečku všichni poznají na první pohled – nejen díky výraznému úsměvu, ale i díky dlouhým tmavým vlasům.

Jenže to se teď změnilo! Eva na sociálních sítích zveřejnila fotku, na které má vlasy zrzavé! „Miluju toooo!!!!“ přiznala herečka, která si novou hřívu skutečně užívá.

Její fanoušci se ale nemusí bát. Takhle změna není natrvalo! „Už jste někdy měli na sobě paruku a reálně šli ven? Jaký to byl pocit? Užíváte si proměny?“ zajímá se Eva Burešová, která svou změnu může snadno zvrátit sundáním paruky.

„Tohle je bomba,“ chválí Evu zpěvačka a vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar Tereza Mašková. Nadšený je i Pavel Berky, který se proslavil díky MasterChefovi. „To je pecka!“ myslí si.

Někteří fanoušci už ale tak nadšení nejsou. „Promiň, toto ti nesluší,“ vzkázala Burešové jedna z příznivkyň. Většina ale nešetřila chválou. „Krásná....šla bych do toho také. Zkusit být zrzkou, nebo blondýnkou, proč ne,“ navrhuje jedna z diskutujících. „I kdyby si na hlavě měla bůhví co, tobě by to slušelo,“ přidala se další.

Témata: Eva Burešová