„Je strašně zlá, podvedla mě!“ Expartner Třešničkové si po rozchodu nebral servítky!

Týnuš Třešničková s expřítelem Ladislavem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2021 14:19

Strašlivou nehodou poznamenaná influencerka Týnuš Třešničková nemá štěstí v lásce. Poslední partner Ladislav oznámil rozchod a na bývalé partnerce nenechal nit suchou. Není divu, že ona reagovala.

„Prosím vás, sice jsme tvořili hezký pár a měli se rádi, ale radši si přeji, abych Týnuš nikdy v životě nepotkal,“ uvedl na instagramu Ladislav Bisenius, který to dal s Třešničkovou před nedávnem dohromady.

Podle jeho názoru má influencerka ráda jen sama sebe a peníze. „Myslel jsem, že ji trošku napravím (ona vlastně nenávidí lidi),“ svěřil se a dodal: „Strašně zlej člověk (možná je to kvůli té nehodě, nevím).“ Jejím fanouškům pak vzkázal, že se jim ona směje do obličeje.

Také mu prý při první příležitosti byla nevěrná. „Nevím teda, s kým mě hned v neděli podvedla, ale ten člověk musel být strašný zoufalec, když my dva s Týnuš to neměli ani pořádně vyřešený,“ dodal Bisenius.

Třešničková to podle svých slov původně chtěla nechat být, ale nakonec se vyjádřila. Rozcho pochopitelně potvrdila. „S Láďou už netvoříme pár. Je to hodný člověk, ale co teď předvádí, mě jen utvrdilo v tom, že jsem udělala správně,“ konstatovala.

„Bohužel jsem se necítila šťastná, zkoušeli jsme to stále dát dohromady, ale srdci neporučíš. Na instagramu to možná vše vypadalo idylicky, ale nebylo tomu tak,“ uzavřela své vyjádření.

Témata: Týnuš Třešničková