Ordinace má za sebou poslední scénu! A pak taky něco bude, zaskočil diváky jeden z herců!

Ordinace v růžové zahradě má za sebou poslední klapku. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2021 10:45

Ordinace v růžové zahradě má za sebou poslední scénu, alespoň co se natáčení týká. Herci hned vzápětí začali sdílet své zážitky na sociálních sítích. Jeden přitom zaskočil diváky slovy, že „něco bude“ i po poslední klapce.

Jako blesk z čistého nebe přišla před několika měsíci zpráva, že v letošním roce po mnoha a mnoha letech skončí na televizních obrazovkách Ordinace v růžové zahradě, která dlouho vévodila sledovanosti.

Herci dostali nějaký čas na zpracování této nemilé informace a pak se vrhli na natáčení posledních premiérových dílů. I to už mají za sebou, a tak logicky v uplynulých dnech přišlo loučení, které probíhalo převážně na sociálních sítích.

„Po patnácti letech a šesti měsících poslední den natáčení Ordinace. Děkuji všem, kteří se na výrobě podíleli. A děkuji všem divákům za váš zájem,“ vzkázal lidem Petr Rychlý, představitel Čestmíra Mázla.

„Díky Všem skvělým lidem, co se na Ordinaci podíleli! Už teď mi to natáčení s Vámi chybí,“ svěřil se zase herec Martin Stránský. „Ordinace byla skvělá v tom, že nám vždycky chystala překvapení v podobě nově příchozích skvělých kolegů,“ konstatovala Ha Thanh Špetlíková.

Zvlášť zajímavě se k poslední klapce vyjádřil Štěpán Benoni. „Co k tomu říct? Když jsem nastupoval, nebyl jsem si úplně jistý, do čeho to vlastně ‚lezu‘… ale bylo to super. Bavilo mě to moc, a ano, bude se mi stýskat,“ napsal na instagramu.

Navíc dal divákům naději, že není všem dnům konec. „A protože vás to všechny tak mrzí, ještě upřesním: Ordinace bude až do června a pak… pak taky něco bude,“ zůstal tajemný.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Petr Rychlý Martin Stránský TV Nova