Miroslav Etzler bude tatínek! Pochlubil se fotkou z ultrazvuku!

Etzler, Miroslav 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 11:45

Miroslav Etzler je tatínkem už tří dětí, ale vždy hodně pracoval, proto je tak šťastný z nové příležitosti, být ještě jednou nejlepším otcem. Mimoděk prozradil i pohlaví děťátka.

Miroslava Etzlera můžou momentálně diváci vidět v seriálu Ordinace v Růžové zahradě 2, kde ztvárňuje roli doktora Rytíře. Stejně jako postava, je i herec v očekávání a se svojí partnerkou čekají miminko.

„Ano, budu táta. Přece bych do světa sám nevypustil nějakou Etzlerovskou kachnu,“svěřil se deníku Aha. Herec také nedávno zažil zklamání z ukončení muzikálu Robinson, ve kterém měl účinkovat. Bohužel díky producentce Emě Krahulíkové přišlo o práci mnoho lidí. Herec ovšem nacvičuje i další představení, takže ví co s časem.

Herec se teď ale hlavně soustředí na rodinu a už se nemůže dočkat nového přírůstku. „Už se na něj strašně těším,“ uvedl Miroslav. Bude mít tak možnost ještě jednou si vyzkoušet roli otce. Z předchozích vztahů má již tři potomky. Z prvního manželství má dvě dcery a s herečkou Zuzanou Bydžovskou ještě syna.

Pohlaví oficiálně médiím nesdělil, ale na své sociální síti pod fotkou přidal jeho kamarád komentář, ve kterém se prozradilo, zda to bude holčička nebo kluk. „Nazdárek, klučíku!“ Na svém profilu ukázal dokonce fotografii z ultrazvuku.

Témata: Miroslav Etzler