Denisa Nesvačilová o milostné scéně s Dykem: Tohle si za rámeček nedá!

Denisa Nesvačilová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2021 8:40 | Aktualizováno: 17. března 2021 22:00

Tohle si Vojta Dyk jistě za rámeček nedá. Denisa Nesvačilová v jedné z televizních talk show prozradila, co se dělo při natáčení společné milostné scény do nedávného filmu. Slavnějšího kolegu vůbec nešetřila.

Natáčení milostných scén nepatří k úplně oblíbeným činnostem hereček, což v pořadu 7 pádů Honzy Dědka potvrdila také Denisa Nesvačilová. Jednu takovou nedávno natáčela s kolegou Vojtou Dykem.

Diváci ji mohli vidět v komedii Přes prsty, sympatické zrzce se ale při vzpomínce na ní nevybavují úplně hezké věci. Dokonce si postěžovala právě na hereckého partnera. „Já se Vojtovi hrozně omlouvám, to se stává. Mě jako muž nebaví,“ svěřila se.

Nepozdávalo se jí ani to, jak se při natáčení choulostivé scény zachoval. „On to měl všechno hezky nasvícený. A i když jsem ho prosila, aby si to v hlavě rozmazal, tak se na všechno podíval, a ještě to okomentoval,“ prozradila.

Nesvačilová pak ještě s trochou ironie poznamenala, že „to od něj bylo moc hezký“. Je tedy otázkou, zdali ještě někdy režisérům na něco podobného kývne.

Témata: Denisa Nesvačilová Vojtěch Dyk