Další drama u Josefa Rychtáře! Otrávil vodu ve svém bývalém domě?

Josef Rychtář 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 13:35

Vzorky odebrané ze studny bývalého domu Josefa Rychtáře prokázaly, že voda je kontaminovaná a nevhodná k pití. Vdovec ale stále tvrdí, že on s vodou nic neudělal a je vice než ochoten pít ji dál, aby to dokázal.

O víkendu se Josef Rychtář vystěhoval ze svého domu, kde ztratil v exekuční dražbě svůj menšinový podíl. Většinový vlastníci, tedy jeho bývala manželka a jeho syn tvrdí, že kromě poškození, kterého se na domě napáchal, otrávil i vodu ve studně.

Josef Rychtář toto obvinění popírá a tvrdí, že on na tom nemá nejmenší podíl. „Mám čistý svědomí! Do studny jsem nic nenalil! Proto věřím, že rozbor ukáže, že tam nic takového nebylo. „Nalejt do studny jed nebo něco podobného? Nejsem žádný chemik,“ uvedl Blesku vdovec po Ivetě Bartošové.

Všechno ale mluví proti němu, v úterý zasahovala u jeho bývalého domu tři hasičská auta a den na to tam byla biologická služba podruhé. „Úterní druhý odběr vzorků prokázal přítomnost zdraví nebezpečných látek. Ve středu se proto dělal ještě jeden odběr, na znečištění ropnou látkou,“ prozradil Blesku jejich informátor.

„Verdikt bude sice až příští týden, ale už teď je jasné, že voda je biologicky znečištěná a stoprocentně se nedoporučuje ji pít!“ dodal. Kontaminovaná je pouze voda ve studně u domu Rychtáře, proto je podezřelé, jak jinak by se nežádoucí látky do vody dostaly.

Témata: Josef Rychtář