Kobzanová po trefě do vlastních řad: Že jsem namyšlená slepice? Víte, co…

Diana Kobzanová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2021 10:48 | Aktualizováno: 18. března 2021 22:05

Diana Kobzanová se v posledních dnech strefila do vlastních řad, když kritizovala celebrity, které v době, kdy obyčejní lidé strádají, dávají na odiv, jak tráví dovolenou v cizině. Teď se zdá, že si díky tomu padla s řadou lidí do oka.

Diana Kobzanová, která sama žije v Americe, kde doprovází manžela během jeho hokejové kariéry, se v posledních dnech musí vyrovnat s velkým zájmem fanoušků. Její slova u nich evidentně zarezonovala.

„Jsem to pořád já, ale dostávám hodně zpráv, že jsem se změnila. Že jste o mně dřív četli, mysleli si, že jsem namyšlená hloupá slepice a pozérka - třeba si to myslíte pořád. Že jsem v životě udělala, řekla, zachovala se tak a tak - a že se vám to nelíbilo. Myslím, že po těch letech je fajn si s některýma z vás přijít vzájemně na chuť,“ přiznala modelka.

Sama si prý dál uvědomuje, že pro některé lidi je „takzvaně moc“. „Často plácnu věci, který si spousta z vás jen myslí, ale je vlastně společenský nevhodný je říct nahlas, nebo řeknu vše tak, jak to cítím, i za cenu, že budu neoblíbená. Ale víte co, jak člověk stárne, pochopí, že říkat pravdu, i tu nepopulární, je prostě osvobozující. Člověk si kolem sebe pročistí vzduch,“ konstatovala.

„Ať si o mně a o tom, co říkám, myslíte cokoliv, můžu vám garantovat jednu věc - myslím to upřímně,“ uzavřela Kobzanová svůj příspěvek.

Témata: Diana Kobzanová