Dalibor Janda: Maká na sobě! Po operaci už polyká kilometry na kole!

Dalibor Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 14:56

Náhlé zdravotní komplikace před několika týdny postihly Dalibora Jandu, který už na ně však dává zapomenout. Pomalu se totiž dostává do formy pro případ, že by koncerty dostaly zelenou.

Několikanásobný Zlatý slavík Dalibor Janda zažil velice nepříjemný začátek letošního roku. Pozlobilo ho totiž srdíčko, musel být hospitalizován v nemocnici, kde dokonce podstoupil operační zákrok.

Po propuštění domů se nejprve snažil relaxovat, podle svých slov koukal na české filmy. Teď už ale dostal od lékařů svolení a pomalu začal zvyšovat zátěž. Vzhledem k okolnostem zvolil jízdu na rotopedu.

Právě z něj poslal svým fanouškům zdravici prostřednictvím facebookového profilu. „Moc vás všechny zdravím, doufám, že to všechno zvládáte dobře, že jste v pohodě,“ prohlásil slavný zpěvák na úvod.

„Já tady makám, snažím se, abych na ty koncerty byl připraven, aby to všechno fungovalo. Já doufám, že už se to tak nějak každou chvíli bude lepšit. Dneska si takhle udělám těch osm kilometrů. Pokouším se, abych byl ve formě,“ dodal Janda.

Témata: Dalibor Janda