Pavel Trávníček v šoku: Nechutný útok na herce a jeho ženu!

Pavel Trávníček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 9:00

Účty na sociálních sítích jsou v době uzavřených divadel jedinou možností, jak mohou jejich soubory zůstávat v kontaktu s diváky. Divadlo Pavla Trávníčka o něj ale v těchto dnech přinejmenším dočasně přišlo. Co se přihodilo?

Na profilu se dle serveru super.cz objevila lživá informace o tom, že hercova žena Monika se rozhodla žít s houslistou Jaroslavem Svěceným. „Divadelní účet Divadlo Pavla Trávníčka napaden,“ uvedla Trávníčková na facebooku.

V dalším příspěvku pak napsala, že se je někdo v této nelehké době snaží rozeštvat a pošpinit nás. „Musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje,“ oznámila hercova žena.

Vzápětí ale přiznala, že s výše zmíněným hudebníkem je opravdu v kontaktu, ovšem pouze pracovně. „Nově od prosince 2020 také zastupuji a dělám manažerku a PR pro houslového virtuóze Jaroslava Svěceného,“ prozradila.

„Moc mě to těší, protože pánové jsou každý ve svém oboru špičky a skvělí profesionálové. Nebráním se, když přijde nabídka od někoho dalšího,“ dodala Trávníčková.

Témata: Pavel Trávníček