Roztomilé video: Martin Chodúr s malým synkem vzdali hold zesnulému Vodňanskému (†79)!

Martin Chodúr se synem vzpomínají na Jana Vodňanského 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. března 2021 13:40

Český umělecký svět přišel o další výraznou postavu. Zemřel písničkář a spisovatel Jan Vodňanský (†79). Na jeho tvorbu v roztomilém videu vzpomíná i zpěvák a někdejší vítěz SuperStar Martin Chodúr se svým malým synkem.

Jak vás již server stars24.cz informoval, zemřel spisovatel a písničkář Jan Vodňanský. Podle dostupných informací podlehl onemocnění covid-19, kvůli kterému byl předtím hospitalizován.

Vodňanského proslavila především dlouholetá spolupráce s hudebníkem Petrem Skoumalem. Právě na to zavzpomínal i zpěvák Martin Chodúr, který na sociálních sítích zveřejnil video, na které spolu se svým synem Martínkem zpívají jednu z Vodňanského písní.

„Touto krátkou písničkou si můžeme vzpomenout na skvělé hudební duo Vodňanský - Skoumal. Dnes zemřel pan Vodňanský, který zanechal za sebou spoustu písňových textů a básniček pro děti, ale nejen pro ně. Mimo jiné i tuto rozkošnou písničku Kdyby prase mělo křídla,“ zavzpomínal zpěvák.

Zdá se, že malý Martin zdědil lásku k hudbě po tatínkovi. Tuto a další skladby si totiž spolu doma hrají pravidelně. „Často si její hudbu hrajeme s Martínkem, má ji moc rád, stejně jako já v jeho věku. Radost, kterou rozdával pan Vodňanský tady zůstane napořád,“ dodává Chodúr. 

Témata: Martin Chodúr Jan Vodňanský