Tereza Kostková u Jana Krause: Hned po probuzení si dělám test na covid!

Tereza Kostková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. března 2021 20:26

Do Show Jana Krause zavítala herečka a moderátorka Tereza Kostková. Řeč přišla nejen na práci v době koronavirové pandemie, ale i na testování. Oba si dokonce vyměnili své zkušenosti s covidovými testy!

Tereza Kostková se chopila příležitosti a Krause ihned pozvala k sobě do show do rádia. Zmínila ale, že i práci v rádiu ovlivnila pandemie a hosté jsou tak často v jiné místnosti a s moderátorem na sebe koukají jen přes monitor. Kraus v té souvislosti pak zmínil, že všichni přítomní, zřejmě kromě Kostkové, museli být otestování na covid-19.

„Já jsem taky otestovaná,“ smála se herečka. „Já vstanu a první co dělám – dřív jsem čistil zuby, teď se testuju...“ pokračoval moderátor. „Naplivete, vylejete...“ zajímalo Kostkovou. „Ne, já mám doma lízátko,“ opravil ji Kraus. „Máte lízátko? Tak já mám doma plivací,“ vysvětlovala moderátorka pořadu StarDance.

„Já jsem to vzal a omylem jsem asi půl hodiny lízal to držadlo,“ smál se moderátor. „A taky to potom vypadá jako těhotenský test? Dělá to potom dvě čárky, jestli jste těhotnej nebo ne?“ zajímalo Kostkovou. Kraus jen přikyvoval a pak přiznal, že jeden test dokonce chtěl reklamovat. „Ale někdo mi řekl: ty blbe, vždyť lízáš rukojeť!“ rozesmál diváky i svého hosta moderátor. „Tak ještě to neumíme, ale naučíme se to postupně,“ uklidňovala ho Kostková.

Kromě covidu ale přišla řeč na práci. Kraus už dříve přiznal, že i když má práce výrazně méně, jeho mozek se tomu přizpůsobil a tak má pocit, že má pořád něco. To Kostková podle svých slov nudu nezná. „Naskočila nám maminkám spousta nových věcí, například ve škole nebo domácnost. Já mám pořád co dělat, pořád čeká něco ve frontě, že když mi něco z jakéhokoli důvodu odpadne, tak mám hned co dělat,“ práskla herečka.

Témata: Tereza Kostková Jan Kraus