Kobzanová řádně naložila slavným: Lidi jsou v pr**li, vy žerete krevety a mácháte se v moři!

Diana Kobzanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2021 9:59

Mnoho celebrit během uplynulých týdnů vyrazilo do zahraničí, na což samozřejmě mají svaté právo. Kritiky se ale nakonec dočkaly z vlastních řad. Na sociální síti jim pořádně naložila Diana Kobzanová.

Diana Kobzanová na úvod příspěvku napsala, že se tím původně vůbec nechtěla veřejně zabývat. „Ale bohužel, je to silnější než pud sebezáchovy,“ konstatovala a připomněla, že sama v Česku v současnosti většinu roku není. Pochopení mý prý pro každého, kdo se momentálně zdržuje v cizině.

„Ano, je to o tom, co si kdo finančně může dovolit. Bohužel, někdo prostředky nemá a je rád, že poplatí nezbytný věci a zbyde mu na jídlo, v týhle situaci je i spousta lidí úplně v pr**li bez peněz a bez naděje, že někdy brzy začnou žít normálně,“ pokračovala.

Modelka se nehodlá obhajovat, zkrátka měla v životě kliku, zatímco jiní ne. Pak už následovala ostrá slova adresovaná těm, kteří vycestují z Česka a dělají jednu konkrétní věc, která manželku hokejisty Michaela Frolíka opravdu štve.

„Co nepochopím, proč musíte každý den, zas a znova sdílet 350 příspěvků a stories, po flašce vína referovat, jak si mácháte zadky v moři, žerete krevety, sdílíte fotky bez roušek s hashtagy ‚freedom‘, ‚jsme v tom s vámi‘, ‚nedáme se‘, ‚bude líp‘ a podobný sra**y,“ spustila Kobzanová.

„Je opravdu nutný těm, co se brodí po krk v problémech ještě nakládat? Ano, každý žije svůj život podle toho, jak si ho zařídil, zasloužil, vybudoval… ale prosím vás, jsou lidi, který regulérně dneska neví, co budou v pátek jíst. Proto vás prosím, buďte aspoň trochu soudný,“ vzkázala.

Podle jejího názoru by celebrity měly brát ohled především na zdravotníky a pozůstalé obětí koronaviru. „Říkala jsem si, že se nechci nikoho dotknout, abych si jako zbytečně nenadělala další nepřátele, ale víte co, ať se vás klidně dotknu, je mi to fuk,“ dodala Kobzanová.

Témata: Diana Kobzanová