Kašákové píšou slavné Češky: Osud nemocného syna není lidem lhostejný!

Veronika Kašáková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 8:38 | Aktualizováno: 10. března 2021 10:04

Veronika Kašáková v současnosti potřebuje především psychicky podpořit, což si dobře uvědomuje řada slavných Češek. Modelku tak zasypaly vzkazy, ve které dávají najevo, že to určitě zvládne.

Veronika Kašáková se po porodu dozvěděla, že její syn Matyáš trpí vzácným metabolickým onemocněním zvaným fenylketonurie, takže nemůže jíst bílkoviny. Pokud by nedržel přísnou dietu, hrozilo by poškození mozku. Novopečená maminka se po tomto zjištění zhroutila, nyní už je ale odhodlaná všechno zvládnout.

K tomu jí bezpochyby pomohou i stovky podpůrných vzkazů, které na sociálních sítích obdržela, často od ne jen tak ledajakých osobností. V mnoha případech jde o slavné ženy, které už jsou nebo se teprve stanou maminkami.

Zprávu poslaly třeba těhotné Martina Pártlová a Iveta Vítová či modelka Alena Šeredová, hodně sil popřál krásce také moderátor Honza Musil. „Vše se zvládne, vše se časem vyjasní a vy to zvládnete. Posílám hodně síly,“ vzkázala tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.

„Verunko, hodně síly, budete ji potřebovat, ale nepochybuju o tom, že to zvládnete! Moc na vás myslím!“ napsala těhotná moderátorka Zorka Hejdová. „Veru, vy to zvládnete, tím jsem si jistá. Jsi neskutečně silná a dokážeš to předat dál,“ dodala odvahu také Renata Langmannová.

Témata: Veronika Kašáková