Je to vůbec on? Písničkář Xindl X se změnil k nepoznání!

Xindl X zhubnul a fanoušci si toho všimli! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. března 2021 21:38

Písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X rozhodně nezahálí! Dobu, kdy nemůže vystupovat před publikem, využil k zásadní změně! A fanoušci jen nevěřícně zírají!

Xindl X patří k těm hudebníkům, kteří jsou poznat na první poslech i pohled. Písničkář, který si vyzkoušel i účast v pořadu StarDance, patřil k těm prostorově výraznějším. Jenže to se teď změnilo! Když hudebník lákal na instagramu na své „koronavirtuální koncerty“, nešlo si nevšimnout, že výrazně zhubl!

„Ondro, ty si nějak hubený,“ divil se jeden z fanoušků. „Ondro, vypadáš úžasně,“ nešetří chválou další. Někteří dokonce nevěřili, že je to opravdu on! „No tedy, málem jsem Vás nepoznala. Fešák, sluší,“ lichotí Xindlovi další followerka.

Tolik chvály nemohl nechat písničkář bez reakce! „Děkuju moc za všechny ty milé reakce na můj minulý post, kde mi gratulujete, jak jsem zázračně zhubnul,“ vzkázal fanouškům. Jejich nadšeni ale poněkud mírní.

„Ale abyste v pátek při on-line koncertě nebyli zklamaní, musím vás předem varovat, že ten hubený dojem je dán z poloviny tím, že moje žena ví, jak mě vyfotit, abych vypadal hubenější, a z druhé poloviny tím, že moje žena ví, co mi obléct, abych vypadal hubenější...a až z té třetí poloviny to je tím, že jsem v rámci novoročních předsevzetí od ledna zhubnul 11 kilo,“ popsal Ondřej.

I tak jej ale lichotivé komentáře potěšily! „Takže děkuju za potlesk a v následujících měsících hodlám makat na tom, abych si ho zasloužil a vypadal takhle hubeně i v reálu. Po suchém lednu a suchém únoru pokračuju suchým březnem, dál počítám kalorie a nachozené kilometry, ať se na mě v létě na festivalech dá koukat,“ dodal Xindl X.

Témata: Xindl X