Heidi Janků na fotce s demonstranty: Řešíte nesmysly, vzkázala!

Heidi Janků se vyfotila s demonstranty. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2021 11:00 | Aktualizováno: 9. března 2021 22:10

Koronavirová pandemie už trvá rok, není proto divu, že se lidé rozdělili na dva tábory. Zástupci obou se sešli také na profilu zpěvačky Heidi Janků. Stačila k tomu jedna fotografie z centra Prahy.

Heidi Janků si totiž na Staroměstské náměstí vyrazila v neděli, kdy se tam zrovna konala demonstrace proti opatřením. Ona sama je sice dodržovala, na snímku má nasazený černý respirátor, jenže si pořídila snímek s demonstranty v pozadí.

„Procházka s pejskama se nám nějak zvrtla,“ napsala stručně populární zpěvačka, aniž by tušila, že tím rozpoutá diskuzi, v níž se sešlo více než sto komentářů nejrůznějšího charakteru.

Jeden z diskutující třeba vzbudil nevoli tvrzením, že pandemie je podvod. Další lidé kritizovali Janků v domnění, že se demonstrace sama zúčastnila. Objevily se však i smutné příběhy fanoušků, jimž někdo blízký na onemocnění covid-19 zemřel. Takoví varovali před podceňováním této zdravotní hrozby.

Heidi dala v pondělním příspěvku k MDŽ jasně najevo, že ji vyhrocená debata zaskočila. „Netušila jsem, jakou diskusi vyvolá jedna fotka z centra Prahy. No nic. Všem dámám, které se mě zastaly, posílám kytičku k dnešnímu MDŽ. A vlastně ji posílám i těm, které řeší na mé stránce nesmysly!“ vzkázala.

Témata: Heidi Janků demonstrace proti opatřením (7.3.2021)