Drsné přiznání Andreji Pomeje: Žila jsem s manipulátorem!

Andrea Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. března 2021 12:52

Dýdžejka Andrea Pomeje otevřeně promluvila o svém soukromí. Přiznala, že má osobní zkušenost s manipulátorem, který výrazně ovlivnil její život! Vdova po herci Jiřím Pomeje varuje, že od takového člověka je prostě příliš těžké odejít!

Andrea Pomeje otevřeně přiznala, že má osobní zkušenost s manipulátorem. „Nějakou dobu jsem jím byla a pak dlouhou dobu jsem s ním žila!“ vysvětluje. Podle ní bylo důvodem pošramocené sebevědomí.

„Manipulátor je totiž vždy bytost žijící ve strachu! Ten strach má zakořeněný od dětství, kdy mu nejspíše chyběly základní pocity jako láska a bezpečí. Proto si vytvořil svůj svět, svou ochrannou bublinu, do které se potom snaží narvat všechny okolo sebe i za cenu toho, že bude muset použít násilí,“ vysvětluje dýdžejka. Upozorňuje ale také, že manipulátorem nemusí být jen partner, ale třeba i rodič, dítě, sourozenec nebo šéf v práci. „A je úplně jedno jak moc velký manipulátor je, protože soužití s tímto člověkem pro vás může být časem tak i tak zdraví ničící. Dokud nepřijdete na to, proč ho ve svém životě máte, bude vám vysávat energii až do doby, než řeknete dost,“ varuje Pomeje.

Sama ale ví, že je těžké od takového člověka odejít. Podle ní je totiž jedinec v pasti, protože u něj vzniká jakási adrenalinová závislost. A i když si okolí říká, proč prostě neodejde, tak to nejde. „Zde už funguje chemie! A tohle je důvod, proč je tak těžké odejít od někoho, kdo v nás vytváří strachy a tím i posléze falešný pocit štěstí! Z mého pohledu a z mé zkušenosti jsou oba - manipulátor i oběť - spolu v symbióze!“ píše na instagramu. Upozorňuje také, že pro manipulátora je oběť potravou, vysává z ní energii a obrátí všechny její strachy proti ní. U ní samotné to prý ale nakonec dobře dopadlo. „Ale když touhle lekcí projdete - uvědomíte si, co vám vše ukazuje (u mě to bylo to, že já manipuluju a to hlavně sama se sebou) - dostanete zpět všechnu svojí sílu s bonusem vyrovnání se se svými strachy! A věřte nebo ne - i já teď s velkou pokorou svému manipulantovi děkuju za dlouhé roky sebepoznání!“ popisuje důležitou životní lekci Andrea Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje