Helena Vondráčková po očkování proti covidu: Snad to dobře dopadne, věří!

Helena Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2021 13:20 | Aktualizováno: 8. března 2021 22:01

Slavní čeští umělci pochopitelně doufají v brzký návrat na pódia, přičemž si uvědomují, že asi jedinou cestou je očkování. Helena Vondráčková tedy této možnosti využila. Jak se cítí po první dávce vakcíny?

Helena Vondráčková o podstoupení první dávky očkování proti koronaviru informovala v tiskové zprávě pro server stars24.cz. Mnohonásobná Slavice podle svých slov vůbec neváhala.

„Protože už přes rok bojujeme s virovým onemocněním covid-19, rozhodla jsem se, že se nechám očkovat, protože to vidím jako jedinou možnost, která nás dovede tohoto onemocnění zbavit nebo zmírnit jeho průběh,“ uvedla.

Legendární zpěvačka zároveň vzkázala lidem, že se nemusí ničeho obávat. „Mírně jsem ještě několik hodin cítila místo vpichu, ale jinak je mi dobře,“ konstatovala. Nadále však hodlá dodržovat veškerá platná opatření.

„Noste roušky a respirátory, já to také dělám, zbytečně se nesdružujte, je to důležité v této době. Snad vše dobře dopadne,“ dodala Vondráčková, která se těší zpátky na pódia. Dokonce má na 8. června naplánovaný koncert v karlínském divadle.

Témata: Helena Vondráčková