Máme rádi Česko: Libor Bouček prozradil tajemství úspěchu oblíbené show!

Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2021 17:57

Libor Bouček patří k pořadu Máme rádi Česko od samého počátku. Po osmi letech vysílání prozradil, čemu vlastně tato oblíbená vědomostní show za účasti celebrit vděčí za svůj úspěch.

Liboru Boučkovi v těchto dnech dělá radost především malý syn Albert, ale také evoluce pořadu Máme rádi Česko. „Když jsme v roce 2013 točili první díl, bavil jsem se. Když jsme před měsícem dokončili 86. epizodu, bylo to stejný jako tehdy,“ svěřil se na instagramu.

Vzápětí vystřihl poklonu Jakubu Prachařovi a Vojtovi Kotkovi. „Být ve společnosti těch dvou mužů, kteří dokážou pantomimou ztvárnit seriál Most nebo mezka, a jejich kreativita nemá hranic, je jen čistá radost,“ vysvětlil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

Televizní diváky ovšem populární moderátor upozornil na jisté úpravy, kterými show prošla. „Došlo k pár změnám, který vzešly z postřehů vás - diváků. Ale to podstatný se nemění. Čistokrevná zábava na půdorysu naší země,“ uvedl.

Bouček pak vyzval fanoušky, aby usedli k obrazovkám. „Udělejte si čas, vezměte děti nebo psa, a koukněte se na jednoduchou a svižnou přehlídku nečekaných situací,“ dodal.

Témata: Libor Bouček