Anna Slováčková přiznala: Nemám to na sobě ráda, ale bojuji!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2021 19:19

Anička Slováčková je mimořádně upřímná k fanouškům, kterým nezřídkakdy prozradí, co ji trápí. V tomto týdnu to opět udělala v jedné věci týkající se vzhledu. Co na sobě nemá ráda?

Anička Slováčková patří k těm lidem, kteří tvrdí, že je především důležité mít rád sebe sama. Přiznala však, že existuje jedna nedokonalost, která u ní v tomhle směru kazí dojem. Najdeme ji hlavně na nohou.

„Snad odjakživa bojuju s celulitidou,“ přiznala dcera slavných rodičů. „Ke stehnům se za poslední rok přidala i lýtka, pár míst na břiše, dokonce i na rukou,“ svěřila se.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

„Upřímně - neměla jsem ji na sobě nikdy ráda. A přes veškerou lásku, kterou se k sobě snažím vybudovat, právě ta k celulitidě je pro mě nejtěžší,“ napsala herečka a zpěvačka, která podle svých slov vyzkoušela všechno možné, přesto se jí celulitida vždycky smála přes zrcadlo.

Slováčková vysvětlila, že už s ní dnes válčí jinak. „Přijala jsem ji. Vím, že tam je a už se na ni tolik nezlobím, je to už tak nějak přirozená věc. A hlavně kdo z nás ženských s ní nikdy neměl problém?“ dodala.

Témata: Anna Slováčková