Krainová uznala chybu, má to ale háček: Špatný úhel pohledu, vzkázala Čechům!

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2021 17:05

Simona Krainová v tomto týdnu pobouřila fanoušky vzkazem, který do uzavřeného Česka poslala z karibského ostrova Svatý Martin. Hněv některých diskutujících na ni evidentně zapůsobil.

Simona Krainová totiž slova smazala a v dalším příspěvku přiznala chybu. „Ano, je lehké se dotknout ohně, obzvlášť v téhle nelehké době. Ne, neukázala jsem prstem jinam, než na to, co už mě, byť i tady tak daleko, doslova zvedlo ze židle. Neukázala jsem prstem na vás,“ napsala.

Kráska to tak trochu hodila na své followery. „Přehnala jsem volbu slov a vy jste zvolili špatný úhel pohledu. Moje chyba! Na druhé straně je snadné si vylít zlost, hořkost, nenávist… na tom, kdo není skutečným původem zlosti, beznaděje, nenávisti. Já to určitě nejsem,“ svěřila se.

„Jsem zastánce svobody a toho, že striktní opatření v naší zemi nikam nevedou. Jsem za neporušování lidských práv! Za neporušování ústavy. Má slova měla poukázat na nesmyslnost omezování lidí, rodin, dětí, přátel… na striktní omezování vás tam doma podle mě již za hranicí normálnosti!“ pokračovala modelka.

Kdy by prý Krainová mohla, přenesla by všechny za sebou do Karibiku, kde je svět ještě v pořádku. „Nasměrujte proto svou zlobu na její skutečný původ… i když to vypadá, že sem tam chodím po tenkém ledě. Jsem opravdu srdcem s váma, ať máte úhel pohledu jakýkoliv,“ dodala.

Témata: Simona Krainová