Těhotná Gabriela Soukalová promluvila: Termín porodu a pohlaví miminka?!

Gabriela Koukalová ukázala nového partnera. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2021 12:00

Teprve před pár týdny přiznala, že má nového přítele. Čas spolu rozhodně nemrhali. Gabriela Soukalová oznámila, že je těhotná, proto čelí doplňujícím dotazům. Co všechno prozradila?

Baby boom v českém šoubyznyse nebere konce. Třem slavným osobnostem se v tomto týdnu narodilo miminko, pak tu máme řadu nastávající maminek. Mezi ně se zařadila Gabriela Soukalová.

Televizní moderátorka oznámila těhotenství v televizním vysílání, následně vše ještě potvrdila na sociální síti. Prvního potomka čeká s přítelem Milošem, zatímco ještě stále řeší věci kolem rozvodu s bývalým manželem.

Serveru super.cz prozradila, že ještě netuší, zdali to bude kluk, nebo holčička. „Možná za pár týdnů už budeme vědět,“ řekla webu s tím, že momentálně je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Termín porodu tady připadá někam na letní měsíce.

Někdejší biatlonistce se nevyhnuly těhotenské nevolnosti. „V počátku těhotenství to nebylo ideální, měla jsem časté nevolnosti. Teď už jsem se stabilizovala a je to lepší,“ uvedla Soukalová. Nahoře má podle svých slov pět kilogramů.

Témata: Gabriela Soukalová