Další úspěšná Geislerka! Tentokrát je to ta nejmladší z trojice Ester Geislerová

Ester Geislerová s Josefinou Bakošovou 8

Autor: Lelková, stars24.cz

28. března 2018 21:01 | Aktualizováno: 29. března 2018 10:30

Známá především přes svou sestru Aňu Geislerovou? To už dávno není pravda. Herečka, a především byznysmenka to rozjela ve velkém. Se svou kolegyní, návrhářkou Josefinou Bakošovou začali s dětskými kabelkami značky Pepieta a teď chystají knihu plnou rozchodových vět.

Ester Geislerová a Josefina Bakošová staví svůj úspěch na ohraných větách z partnerských vztahů, které zveřejňují na svém instagramovém účtu s názvem Ester&Josefina. Lidé zde mohou posílat fotografie svých rozchodových, či jenom vtipných zpráv, ze kterých jsou vybrány ty nejlepší a poté zveřejněny. Sbírka těch „nejoriginálnějších hlášek“ se objeví v dubnu vycházející knize Terapie sdílením, prozradila Ester Blesku na otevírače klubu Epic. 

 Svoji dráhu započali navrhováním kabelek Pepieto, pak rozšířili prodej značkou Bohempia, která vyrábí boty a oblečení z konopí. Nejznámější jsou ale trika Manifesto potištěné právě absurdními větami ze vztahů. Jako marketing těchto triček využili známé tváře Aňu Geislerovou, Zdeňka Piškulu nebo Petra Marka za své modely. 

Ester Geislerová se mimo jiné věnuje i herectví, objevila se na televizních obrazovkách ve filmu Snowboarďáci, kde si zahrála velmi krutou a pomstychtivou sestru Jiřího Mádla. Hrála také ve filmu Horem pádem, v seriálu Já, Mattoni, Policii Modrava a roli má i v novém filmu Dvě nevěsty a jedna svatba, premiéra české komedie je 26.4.2018.

K velké slávě má Ester ještě vystudovanou vysokou školu Akademie výtvarných umění v Praze, v roce 2002 se stala vítězkou modelingové soutěže Elite Model Look Czech republic, je matka od dvojčat a se svou další kolegyní Johanou Švarcovou se nebojí moderovat různé akce ve dvojici.

Témata: Ester Geislerová Ester&Josefina Instagram Manifesto Aňa Geislerová