Sexy Ewa Farna přiznala: Zase tolik jsem nezhubla! Za vše může...

Ewa Farna 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. března 2021 12:45 | Aktualizováno: 8. března 2021 22:01

Zpěvačka Ewa Farna sice nemůže koncertovat, o práci ale nouzi nemá! Připravuje nové písně, poskytuje rozhovory a navíc se z ní opět stane moderátorka! Fanoušci si ale nemohli nevšimnout jedné velké změny!

Ewa Farna sice má mateřské povinnosti, do toho ale stíhá i pracovní závazky! Už brzy se chopí mikrofonu – ale zpívat nebude! „Tak nějak mi teď došlo, že budu letos moderovat ceny Anděl,“ posteskla si na instagramu Farna.

Fanoušky se snaží nalákat nejen svůdnou fotkou, na které ukazuje svou neodolatelnou postavu a především nohy, ale i videem z loňského ročníku. „Kdo neviděl minulý (už taky karanténní) ročník, zkoukněte na YT,“ vyzvala všechny zpěvačka, aby si loňské vyhlašování pustili na YouTube. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

„Letos si to zopákneme, ale uděláme to určitě zase trochu jiné a zajímavé,“ slibuje Ewa. Jak ale sama přiznává, porod a následné starosti o potomka se na ní podepsaly, takže se na vše musí pečlivě připravit. „No, ale s tím mým vykojeným mozkem (ano, to asi zůstává i po) už abych to začala řešit!“ směje se zpěvačka, která se opět změní na moderátorku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Mateřství Ewě opravdu prospívá, vypadá snad lépe než kdy předtím. Jenže někteří její fanoušci se nedokáží srovnat s tím, že výrazně zhubla a nebojí se ukázat své tělo. „To je v p*deli. Než zhubla, tak takový fotky nepřidávala. Je to škoda, slušelo jí to. A zase si mladý holky budou myslet, že se jen hubenější lidi můžou ukazovat,“ poznamenal jeden z fanoušků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Podle zpěvačky je to ale jinak. „Nejsem zas tak zhubnutá, je to často věc pózy a světla. Dávám tu i normálnější fotky, tohle je z profi focení pro časopis. Takže já to teď mám karmicky vyrovnané,“ vysvětluje Farna.

Témata: Ewa Farna Ceny Anděl