Tajnůstkář David Kraus: Přiznal partnerku a rovnou i první dítě!

David Kraus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2021 8:45

Ve čtvrtek vyšlo najevo, jak bedlivě si David Kraus střeží soukromí. Novou partnerku přiznal až ve chvíli, kdy zároveň oznámil, že se jim narodil první společný potomek, dcera Ester.

David Kraus v minulosti neměl na partnerky úplně štěstí, stačí vzpomenout jeho vztah se známou tenistkou Bárou Strýcovou. Ve čtvrtek ale zničehonic na Instagramu přiznal, že má novou partnerku, se kterou se dokonce dočkal prvního potomka.

„Narodila se nám nádherná, zdravá holčička jménem Ester. Splnil se mi sen všech snů. Děkuju nejvíc její mamince, na kterou jsem moc pyšný. Je to ten největší zázrak zázraků, díky kterému se vám v jednom okamžiku změní život,“ svěřil se.

Syn slavného herce a moderátora nezapomněl poděkovat personálu porodnice v Podolí. „Sledoval jsem s respirátorem, jak se chovají k ostatním lidem. Neskutečná pozornost a ohleduplnost. Každý je tam VIP, tak to má být. A to se tam rodí v podstatě nepřetržitě,“ napsal.

Kraus na závěr oznámil fanouškům, že snímku novorozené dcery se nedočkají. „Fotku sem dávat nechci, protože je to pro mě teď velmi soukromé a křehké,“ dodal.

Témata: David Kraus