Jágrova Dominika je zpět na sítích: Má k nim ale jasné výhrady!

Jaromír Jágr a Dominika Branišová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2021 16:26

Když loni v létě vyšlo najevo, že Jaromír Jágr má novou partnerku, bylo jí jasné, že se dočká mimořádné pozornosti. Nejspíš i proto se rozhodla stáhnout se ze sociálních sítí. To ale nyní přehodnotila.

Dominika Branišová se koncem ledna vrátila přinejmenším na Instagram, který vnímá jako důležitý komunikační a pracovní nástroj. „Nejsem zastáncem sdílení soukromí na sociálních sítích a vždy jsem preferovala reálný život před tím virtuálním a mnohdy dost zkresleným světem,“ napsala však zároveň.

Budoucí fanoušky hned požádala o vzájemný respekt a nedávno jim poslala další vzkaz. „Chtěla bych poděkovat všem známým i naprosto cizím lidem, kteří mi posílají slova podpory, ať už do zpráv nebo zde v komentářích,“ vzkázala partnerka slavného hokejisty.

Kráska však dala jasně najevo, že jistou averzi k sociálním sítím chová stále, zvlášť když vidí, co přinášejí. „Jsem ráda, že jsem vyrostla v době, kdy Instagram ještě neexistoval,“ svěřila se.

„Zajímalo by mě, co se v dnešní době honí v hlavách třináctiletých holek, které zde vidí jen dokonalé obličeje, postavy, životy. Ale nikdo jim již neřekne, že je to jen iluze, že ničí život není dokonalý,“ dodala Branišová.

Témata: Dominika Branišová Jaromír Jágr