Gabriela Soukalová: Tomu se nechce věřit! Co tvrdil její exmanžel?

Gabriela Soukalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2021 13:38

Je to už několik let, co Gabriela Soukalová ukončila profesionální sportovní kariéru, v níž dosáhla opravdu fenomenálních úspěchů. Jak nyní prozradila, exmanžel měl tendenci shazovat její podíl na nich.

Gabriela Soukalová sice oznámila návrat k dívčímu příjmení, dědictví manželského svazku se ještě definitivně nezbavila. Stále se totiž řeší finanční vyrovnání mezi ní a exmanželem Petrem. K dohodě nejspíš nedospějí.

Oba někdejší profesionální sportovci si v posledních dnech vyměňují ostré vzkazy přes média. Začala s tím biatlonistka, která jako by naznačovala, že si chovala na prsou hada. Badmintonista se následně ohradil.

Ve vysílání stanice CNN Prima News, kde sama moderuje, nastávající maminka přiznala, že bývalý muž se neštítil ničeho.  „Myslí si, že se zasloužil o to, že jsem vyhrávala světové soutěže,“ nechala se slyšet.

Soukalová v biatlonu dosáhla opravdu velkých úspěchů. Mimo jiné je celkovou vítězkou Světového poháru za sezónu 2015/16, mistryní světa za rok 2017 či dvojnásobnou stříbrnou medailistkou ze ZOH 2014 v Soči.

Témata: Gabriela Soukalová